⚠️nog⏰1:00:00voor de volgende deals 💥 !

Ontdek hier de Stunt Van De Dag

Voor iedereen die echt super voordelig op reis wil gaan naar de mooiste hotels is er de Stunt Van De Dag. De Stunt Van De Dag is tegenwoordig een erg vertrouwd concept binnen zowel de reisbranche als bij de reizigers.

Wat is de Stunt Van De Dag?

Voor mensen die nog niet echt vertrouwd zijn met het concept van de Stunt Van De Dag leggen we het kort even uit. Het principe van de Stunt Van De Dag is vrij eenvoudig: elke dag, vanaf 8 uur s’ ochtends, vind je op de website Neckermann.be in de rubriek “Stunt Van De Dag” één of meerdere aanbiedingen die je nergens anders vindt. Dit zijn echt de goedkoopste reizen die je online kunt vinden, zonder dat je hoeft in te boeten op kwaliteit. De reizen die je terugvindt bij de Stunt Van De Dag zijn doorgaans 40% tot 70% goedkoper in vergelijking met andere reizen, terwijl je toch nog kunt genieten van alle voordelen die je gewend bent wanneer je een reis boekt bij een touroperator.

Wat zijn de voordelen van de Stunt Van De Dag?

  • Je vliegt met een betrouwbare luchtvaartmaatschappij (indien pakketreis)
  • Er is een persoon van Neckermann aanwezig op de locatie om je te begeleiden bij aankomst/vertrek en je bij te staan tijdens je verblijf ter plaatse indien je vragen hebt over bijvoorbeeld activiteiten ter plekke, het hotel, …
  • Je kan altijd hun contactcenter bereiken indien je voor, tijdens of na je reis met vragen of problemen zit
  • Je kan eenvoudig optionele excursies bijboeken om je vakantie nog aangenamer te maken
  • Je geniet ook de transfer van en naar je hotel (indien pakketreis) waardoor je je ten eerste geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van en naar de luchthaven en ten tweede geen extra geld moet betalen voor een dure taxirit van of naar de luchthaven

Waarom zijn deze reizen zo voordelig?

Toegegeven, het klinkt bijna ongeloofwaardig, zeker als je voor het eerst kennismaakt met het concept van de Stunt Van De Dag. Maar ondanks het feit dat het bijna niet te geloven is, is het echt zo dat alles in deze extreem goedkope prijs ingegrepen zit. Hoe slaagt Neckermann er steeds opnieuw in om zo’n voordelige reizen aan te bieden? Wetende dat Neckermann door de extreem lage prijzen op deze reizen bijna tot zelfs geen winst maakt, kan je er vanuit gaan dat Neckermann deze reizen met slechts één doel aanbiedt: om hun klanten te verwennen.

Liever een vol vliegtuig dan een halfvol of leeg vliegtuig

Daarnaast zijn er nog de kosten die Neckermann zelf heeft om alle reizen te organiseren. Zo is het voor een touroperator als Neckermann van extreem groot belang dat ze elke dag opnieuw de vliegtuigen zo goed mogelijk gevuld krijgen met reizigers. Het kan wel eens gebeuren dat er een vliegtuig slechts halfvol of eerder leeg is. Maar of er nu 200 mensen in het vliegtuig zitten of slechts 20 mensen in het vliegtuig zitten, voor Neckermann blijven de vaste kosten zoals de brandstofkosten, de personeelskosten en de luchthaventaksen hetzelfde. Vandaar dat Neckermann de Stunt Van De Dag in het leven heeft geroepen om zo de lege plaatsen op het vliegtuig toch nog opgevuld te krijgen. Op die manier heeft Neckermann veel minder verlies en kan jij als toerist veel goedkoper op reis.

Zijn er ook nadelen aan verbonden?

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, en daarom vraag je jou waarschijnlijk af of er aan zo’n Stunt Van De Dag ook nadelen verbonden zijn? Wel, er is inderdaad één nadeel aan verbonden: je moet flexibel zijn en je kunt je eigen reisdatum niet kiezen. Wanneer je de pagina van de Stunt Van De Dag bekijkt, dan zal je zien dat er bij elke aanbieding een vertrekdatum vermeld staat. Deze datum staat vast en kan je helaas niet meer veranderen. Dit betekent dus dat de vertrekdatum voor sommigen ideaal zal zijn, en voor anderen dan weer niet zal passen omdat ze bijvoorbeeld langere tijd op voorhand hun verlof moeten aanvragen bij hun werkgever.

Benieuwd welke reisjes je vandaag kan boeken tegen dumpingsprijzen? Bekijk dan hier de Stunts van de dag!

Op zoek naar een andere goede vakantie aanbiedingen? Bekijk dan hier al onze vakantie dagaanbiedingen!

 


Alle🇧🇪 dagdeals eindelijk verzameld op 1 website!

Stop met al die verschillende websites te vergelijken! Vanaf nu vind je alle online dagdeals en knalpromoties op 1 overzichtelijke website. Aarzel niet om je in te schrijven op de gratis nieuwsbrief.

Wil jij dagelijks €94,15 besparen dankzij onze MEGA nieuwsbrief met de meest ⚡ goede dagdeals?

  • 🔔 Elke dag up to date
  • ☘ Alles geordend per categorie
  • 🤑 100% gratis
  • 🤘 Al 3508 inschrijven
  • 3508

Volg ons ook op Facebook

alt

Wat onze bezoekers zeggen:

" Vroeger vergeleek ik tientallen verschillende dagdeal websites. Dankzij Dealsvandedag.be heb ik ze nu allemaal in één duidelijk overzicht. TOP ! "

Joe Verbeek (Gent)

" Hét meest complete én actuele overzicht van dagaanbiedingen in België. I <3 Deals Van De Dag! "

Lien Doris (Mechelen)

" Ik heb al duizenden euro's bespaard op mijn online aankopen door elke dag jullie site en nieuwsbrief te checken! "

Pieter-Jan Vanneste (Kortrijk)

Meer info

Tip: mis nooit meer een uitstekende 🇧🇪 dagdeal dankzij onze ⚡️ nieuwsbrief: